Veilige softwareontwikkeling: vroegboekkorting voor heise devSec verlengd


Heise devSec vindt dit jaar online plaats op 5 en 6 oktober. Na drie uitverkochte face-to-face events van 2017 tot 2019 en een drukbezochte online conferentie in 2020, gaat de conferentie zijn vijfde ronde in. Nogmaals, het motto is “Veilige software begint voor de eerste regel code”.

de heise devSec is gericht op IT-professionals die oog hebben voor het thema security en die de uitdagingen daarbij aangaan. de organisatoren heise ontwikkelaar, heise beveiliging, iX en dpunkt.verlag hebben de vroegboekkorting verlengd tot 20 september na het einde van de zomervakantie in de laatste Duitse deelstaten.

De organisatoren wisten Bianca Kastl binnen te halen als keynote speaker, die zich de afgelopen maanden intensief heeft beziggehouden met de beveiligingstekortkomingen van de Luca-app. Ze zal rapporteren wat er mis is gegaan met Luca, zodat anderen kunnen leren van de fouten voor hun eigen projecten.

Daarnaast zijn er in programma waaronder de volgende lezingen:

  • Container achter slot en grendel
  • Problemen door oplossingen – Cryptografie in de praktijk
  • Agile beveiligingsmodellen en -processen in de toekomst
  • Keycloak als centraal SSO en Identity & Access Management Systeem in het bedrijf
  • Voorkom (onherstelbare) fouten in de gegevensbescherming

Tickets voor de heise devSec zijn nu verkrijgbaar t/m 20 september aan de early bird prijs van 499 euro (alle prijzen excl. 19% btw). Naast de livestream bieden ze onbeperkte toegang tot alle video’s na de conferentie.

De workshops over de onderwerpen “Java Security Sins”, “Web Application Security – een spoedcursus”, “Hands-on Threat Modeling” en “Authenticatie gemakkelijk en veilig gemaakt met Keycloak” kosten elk 449 euro. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de voortgang van de heise devSec kan meld je aan voor de nieuwsbrief of de Volg de organisatoren op Twitter – de hashtag is dit jaar # devSec21.


(rme)

Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: