Veilige softwareontwikkeling: verzeker nu de early bird-prijs voor heise devSec


Dit jaar vindt heise devSec online plaats op 5 en 6 oktober. Het motto van de conferentie sinds 2017 is “Veilige software begint voor de eerste regel code”. Na drie uitverkochte face-to-face evenementen en een drukbezochte online conferentie vorig jaar, gaat het zijn vijfde ronde in. De vroegboekkorting met afgeprijsde tickets loopt t/m 13 september.

de van heise ontwikkelaar, heise beveiliging en dpunkt.verlag uitgelijnd heise devSec is gericht op IT-professionals die oog hebben voor het thema security en die de uitdagingen daarbij aangaan.

De organisatoren wisten Bianca Kastl binnen te halen als keynote speaker, die zich de afgelopen maanden intensief heeft beziggehouden met de beveiligingstekortkomingen van de Luca-app. Ze zal rapporteren wat er mis is gegaan met Luca, zodat anderen kunnen leren van de fouten voor hun eigen projecten.

verder vind je in het programma waaronder de volgende lezingen:

  • Problemen door oplossingen – Cryptografie in de praktijk
  • Continue updates: bibliotheken automatisch bijwerken
  • Agile beveiliging – werkt het?
  • Onderzoek van (web)applicaties – struikelblokken, mythes en praktische tips
  • De lange weg naar wachtwoordloos: een blik op twee jaar WebAuthn
  • Container achter slot en grendel

Tot 13 september zijn de tickets voor de heise devSec verkrijgbaar aan de early bird prijs van 499 euro (alle prijzen excl. 19% btw). Naast de livestream bieden ze onbeperkte toegang tot alle video’s na de conferentie.

de Workshops over de onderwerpen “Java Security Sins”, “Web Application Security – een spoedcursus”, “Hands-on Threat Modeling” en “Authenticatie gemakkelijk en veilig gemaakt met Keycloak” kosten elk 449 euro. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de voortgang van de heise devSec kan meld je aan voor de nieuwsbrief of de organisatoren Volg op Twitter – de hashtag is dit jaar # devSec21.


(rme)

Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: