secIT Special: Is uw bedrijf immuun voor cyberaanvallen? Doe de test


Kortom, het is slechts een kwestie van tijd voordat een Trojaans paard zich over uw bedrijfsnetwerk verspreidt. De redenen hiervoor zijn divers. Om dit te voorkomen zijn meerdere beveiligingsmodules nodig. De sprekers zullen uitleggen wat dit zijn en hoe u het meest effectief kunt handelen in geval van nood secIT speciaalCybersecurity voor het MKB – Kopen, huren of zelf doen?“.

De onderwerpen en sprekers selecteerden de reacties van c’t, heise Security en iX. De nadruk ligt hier op nuttige feiten en waardevolle informatie. Het doel is dat elke deelnemer specifieke informatie meeneemt over hoe de IT-beveiliging in zijn bedrijf kan worden verbeterd.

Julia Vahldieck legt uit of het gebruik van een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS), zoals bij grote bedrijven, ook zinvol is voor het MKB.

De beveiligingsconferentie vindt volledig online plaats. Het enige wat ze nodig hebben om deel te nemen is een computer of tablet met een webbrowser, via welke de videostream en de chat voor vragen loopt. Een kaartje kost in de online winkel 129 euro. Een combiticket voor alle drie de secIT-specials is verkrijgbaar voor 258 euro – dit bespaart u 30 procent op individuele boekingen. Er is een video-opname van het eerste evenement dat al heeft plaatsgevonden. Het volgende evenement in de serie vindt plaats op 9 december 2021 met de claim “Hacking for Security – Wat beveiligingstests voor bedrijven kunnen doen!” in plaats van.

Om het aanvalsrisico van het eigen bedrijf te kunnen inschatten, maakt Viktor Rechel, secuvera GmbH, in zijn lezing “De cyberveiligheidscheck voor het MKB – introductie, relevantie en praktijk“met jou de test.

In de lezing “Beheersysteem voor informatiebeveiliging – lange naam, nog langere takenlijst?“, zegt Julia Vahldieck, HiSolutions AG, die uitlegt wat er achter de term zit en of het systeem überhaupt zinvol is voor het MKB.

Daniel Jedecke, HiSolutions AG, legt uit hoe effectief het is om cyberbeveiliging uit te besteden. Voor iedereen die dit al doet, de paneldiscussie”Diensten uitbesteden aan derden – en wie is aansprakelijk in geval van nood?“bijzonder spannend.

Als crisismanager is dr. Stefanie Frey, Deutor Cyber ​​Security Solutions GmbH, wat er moet gebeuren na een aanval met een afpersing trojan om de schade zo laag mogelijk te houden. Je kunt het volledige programma doen op de website.


(van)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: