Pizzaautomaat zoekt deeg


Basil Street

Mensen houden van pizza. Mensen houden van gemak. Boem, een pizzaautomaat!

Nog niet zo lang geleden zou dat als een grap hebben geklonken, maar kioskconcepten nemen snel toe te midden van een golf van investeringen in touch-free foodconcepten. Basil Street, dat vorig jaar $ 10 miljoen ophaalde, wendt zich tot crowdfunding om de distributie van geautomatiseerde pizzakeukens te vergroten.

Het bedrijf, dat NSF- en UL-certificering heeft ontvangen, is van plan om tegen het najaar van 2021 ongeveer 50 APK’s in het hele land te plaatsen en wil tegen het einde van het jaar uitbreiden tot 100 APK’s. Locaties waarop kiosken worden geplaatst, zijn onder meer universiteiten, luchthavens en andere gebieden met veel verkeer, wat het groeipotentieel en de interesse van klanten rond de technologie verder illustreert.

Natuurlijk heeft het wat concurrentie. Pietro, die vorig jaar geld ingezameld via crowdfundingsite StartEngine, maakt een op zichzelf staand, volledig geïntegreerd kooksysteem en dispenser, waarmee een geautomatiseerde pizzeria wordt gecreëerd die verse ingrediënten en aangepaste recepten combineert om te bouwen wat volgens het bedrijf pizza’s van hoge kwaliteit zijn.

De pizzaoorlogen (Domino’s vs. Pizza Hut, Papa John’s vs. Round Table) staan ​​op het punt een vreemde wending te nemen in geautomatiseerde voedselbezorging, een markt die behoorlijk lucratief zou kunnen zijn. Per slot van rekening worden er jaarlijks meer dan vier miljard pizza’s geserveerd in de VS, volgens IBIS Wereld. Afhankelijk van waar je woont, kun je misschien al een versgegooide salade van een robot genaamd Sally en een echt goede espresso van een van de robotbarista’s van Cafe X.

“Geautomatiseerde voedselkiosken worden wereldwijd geaccepteerd als een haalbare optie voor maaltijden onderweg”, zegt Deglin Kenealy, CEO van Basil Street. “Terwijl de behoefte aan contactloze oplossingen in de VS toeneemt, hebben we met succes Amerika’s favoriete maaltijd gecombineerd met gepatenteerde technologie om met één druk op de knop voedsel van restaurantkwaliteit te leveren. We zijn verheugd om deze volgende stap te zetten en onze supporters te betrekken bij deel uitmaken van de pizza-robotgemeenschap door deel te nemen aan onze crowdfunding-inspanningen. Met meer dan $ 47 miljard aan inkomsten gegenereerd in de Amerikaanse pizza-industrie, is de kans om deze markt te transformeren hier.”

Na de verhoging vorig jaar voltooide Basil Street een proefprogramma van hun geautomatiseerde pizzakeukens (APK’s) en ontving positieve recensies van klanten. De pilot bestond uit vijf APK’s in Californië, Texas, North Carolina en Nevada. Patrons kregen de kans om de kenmerkende taarten van de stand-alone kiosken met verse ingrediënten te ervaren, gebruikmakend van een gepatenteerd kookproces dat in ongeveer drie minuten een pizza-ervaring in steenovenstijl oplevert die vergelijkbaar is met die van iemands lokale favoriete pizzeria.

Voor het geval je je afvraagt, de prijs van een 10-inch Italiaanse pizza met dunne korst zal tussen $ 4,95 en $ 14,95 liggen. Basil Street verbindt zich ertoe om alleen verse ingrediënten te gebruiken die snel worden ingevroren om voedingsstoffen, smaak en versheid te behouden voordat ze op bestelling worden gekookt. Het duurt ongeveer drie minuten voordat de pizza’s gaar zijn via een gepatenteerde, niet-magnetronoven met drie elementen.Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: