Op donderdag: webinar over bescherming tegen ransomware


De BSI waarschuwt momenteel dat cybercriminelen de kerstvakantie gebruiken om bedrijven aan te vallen met chantage-trojans. Als u nog steeds niet zeker weet of uw bedrijf echt goed gepositioneerd is op dit gebied, biedt het webinar over “Malware en Ransomware – Risico’s en Defensie” een gedegen introductie en een overzicht van de verstandige verdedigingsmaatregelen.

De collega’s van iX en dpunkt-Verlag hebben Stefan Strobel gewonnen als spreker voor dit webinar, die sommigen al kennen van zijn uitstekende lezingen over de heise Security Tour. Als onderdeel van het webinar van een halve dag zal hij met name detectie- en beschermingsmaatregelen presenteren en deze analyseren op hun respectievelijke effectiviteit. Hij gaat in op architectuur en gratis configuratiemaatregelen, maar ook op commerciële beveiligingsproducten en laat zien hoe deze elkaar optimaal kunnen aanvullen.

Het webinar vindt plaats op donderdag 9 december van 9.00 uur tot 13.00 uur Klok. Het is specifiek gericht op bestuurders en beveiligers in bedrijven en organisaties. Deelname kost 199 euro (plus 19% btw); Leden van heise Beveiliging Pro kan gratis deelnemen (u ontvangt hiervoor een code via de exclusieve Security Pro nieuwsbrief). Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op:


(ju)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: