Online workshop: Veilig gebruik maken van de cloud


Duitse bedrijven en instellingen gaan met hun data steeds vaker naar de public cloud. Maar hoe beveiligt u uw data en applicaties tegen diefstal en bedrijfsspionage? En hoe zit het met gegevensbescherming? Hoe voorkom je dat je afhankelijk wordt van de cloudprovider aan wie je gebonden bent? Welke vaardigheden en kennis heeft uw eigen IT-team nodig om data en services succesvol te beheren in een cloudinfrastructuur of een hybride omgeving?

de twee dagen iXwerkplaats Veilig cloudgebruik voor IT-besluitvormers en degenen die ze implementeren, evenals beveiligings- en gegevensbeschermingsfunctionarissen, biedt de tools voor een veilig gebruik van de openbare cloud. Je maakt kennis met belangrijke beveiligingsstandaarden, best practices en specifieke maatregelen om AWS, Azure en Co. te beveiligen en ontwikkelt een solide concept voor veilig gebruik van de cloud in jouw bedrijf.

De interactieve online workshop vindt plaats op 16 en 17 november 2021 als videoconferentie. Het is beperkt tot 15 deelnemers om voldoende ruimte te laten voor vragen aan de spreker en om met elkaar van gedachten te wisselen. De spreker Inés Atug van HiSolutions AG is een wiskundige en werkt sinds 2012 in IT-beveiliging. Haar focus ligt op cryptografie, gegevensbescherming en veilige cloud computing.

Nadere informatie en inschrijving:

  • Veilig cloudgebruik, 16-17 november 2021, online workshop. Als je je voor 18 oktober inschrijft, ontvang je 10% vroegboekkorting op het workshopgeld.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(akl)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: