Online workshop: Veilig cloudgebruik (laatste oproep)


Duitse bedrijven maken steeds vaker gebruik van de public cloud voor hun data en applicaties. Maar hoe zit het met gegevensbescherming? Hoe bescherm je jezelf tegen datadiefstal en bedrijfsspionage? Daarnaast bestaat het risico van een “vendor lock-in” als je je te nauw verbindt met de diensten van een provider en de complexiteit van je eigen IT-omgeving toeneemt.

de twee dagen iXwerkplaats Veilig cloudgebruik voor IT-besluitvormers en degenen die ze implementeren, evenals beveiligings- en gegevensbeschermingsfunctionarissen, biedt de tools voor een veilig gebruik van de openbare cloud. Je maakt kennis met belangrijke beveiligingsstandaarden, best practices en specifieke maatregelen om AWS, Azure en Co. te beveiligen en ontwikkelt een solide concept voor veilig gebruik van de cloud in jouw bedrijf.

De interactieve online workshop vindt plaats op 22 en 23 september 2021 met behulp van videoconferentiesoftware. Het is beperkt tot 15 deelnemers om voldoende ruimte te laten voor discussie en uitwisseling. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De spreker Inés Atug van HiSolutions AG is een wiskundige en werkt sinds 2012 in IT-beveiliging. Haar focus ligt op cryptografie, gegevensbescherming en veilige cloud computing.

Nadere informatie en inschrijving:


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(akl)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: