iX workshops: KRITIS – Aanvullende testprocedure competentie & praktijk


Voor de vitale infrastructuren (KRITIS) gelden speciale beveiligingseisen. Dit is verankerd in artikel 8a (1) van de BSIG. De iX-workshop KRITIS hands-on biedt exploitanten van vitale infrastructuren aan hoe zij de eisen van de wet kunnen implementeren; in de werkplaats Aanvullende testprocedurecompetentie voor § 8a BSIG Na het behalen van het eindexamen ontvangen auditors aan het einde van de cursus de aanvullende kwalificatie “Aanvullende testprocedurecompetentie voor § 8a BSIG”.

De deelnemers van de iX training leren op twee dagen KRITIS: Hands-onhoe u de vereisten van § 8a – Beveiliging in informatietechnologie van kritieke infrastructuren – van de BSI-wet veilig kunt implementeren. De cursus is in het bijzonder gericht op exploitanten van kritieke infrastructuren en hun dienstverleners.

De praktijkgerichte workshop vindt plaats op 7 en 8 oktober. Het is beperkt tot 15 inschrijvingen om voldoende ruimte te laten voor vragen en een intensieve uitwisseling mogelijk te maken. Het vindt plaats als een online evenement in de browser. Trainer Daniel Jedecke is Senior Expert bij HiSolutions en werkt al 20 jaar in IT-beveiliging. Als je voor 9 september vroeg boekt, kun je 10% vroegboekkorting krijgen.

Nadere informatie en inschrijving:

Na het voltooien van de tweedaagse online cursus Aanvullende testprocedurecompetentie voor § 8a BSIG Na het behalen van het examen ontvangen auditors en auditors aan het einde van de cursus de aanvullende kwalificatie “Aanvullende testprocedurecompetentie voor § 8a BSIG”, waarmee ze veiligheidstests volgens § 8a BSIG kunnen uitvoeren. Spreker Christin Wilde-Nebauer en spreker Daniel Jedecke van HiSolutions zijn beide Certified Lead Auditors volgens ISO 27001. De workshop volgt BSI trainingsconcept.

De training vindt op 20 en 21 september 2021 online plaats in de browser, zodat je comfortabel vanaf je eigen bureau kunt deelnemen. Tijdens de cursus is er altijd gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers en om van gedachten te wisselen met andere deelnemers. De cursus is beperkt tot 15 deelnemers om effectief en intensief leren mogelijk te maken.

Nadere informatie en inschrijving:


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(jvo)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: