iX workshop: Windows 10 beveiligen in het bedrijf


In de tweedaagse online cursus Windows 10-beveiliging in het bedrijf beheerders en beveiligingsexperts leren de beveiligingsmechanismen van de huidige Windows 10-versies kennen en passen deze toe in de praktijk. Aan de hand van talrijke voorbeelden behandelt de workshop de interactie van de verschillende beveiligingsmechanismen en -hulpmiddelen in Windows, evenals overkoepelende organisatorische kwesties. Ook worden typische aanvalsscenario’s besproken.

De workshop houdt rekening met zowel klassieke on-premises scenario’s als hybride modellen in combinatie met Azure Active Directory en Microsoft Intune. Spreker Christian Biehler studeerde informatiemanagement en IT-beveiliging. Zijn belangrijkste onderwerpen zijn de beveiliging van netwerken en applicaties in klassieke, moderne en hybride Windows-omgevingen.

De workshop vindt plaats op 12 en 13 oktober als interactieve online training zodat je thuis of op het werk comfortabel kunt deelnemen met een browser en headset. Het is beperkt tot 20 deelnemers; hierdoor is er veel ruimte voor uw vragen en voor het uitwisselen van ideeën met andere deelnemers en met de spreker. Als u boekt voor 9/13 je ontvangt 10 procent vroegboekkorting op de workshopprijs.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(jvo)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: