iX workshop: Windows 10 beveiligen in het bedrijf


In de tweedaagse online cursus Windows 10-beveiliging in het bedrijf beheerders en beveiligingsexperts maken kennis met de beveiligingsmechanismen van de huidige Windows 10-versies en passen deze toe in de praktijk. Aan de hand van talrijke voorbeelden behandelt de workshop de interactie van de verschillende beveiligingsmechanismen en -hulpmiddelen in Windows, evenals overkoepelende organisatorische kwesties. Ook worden typische aanvalsscenario’s besproken.

De workshop houdt rekening met zowel klassieke on-premises scenario’s als hybride modellen in combinatie met Azure Active Directory en Microsoft Intune.

Spreker Christian Biehler studeerde informatiemanagement en IT-beveiliging. Zijn belangrijkste onderwerpen zijn de beveiliging van netwerken en applicaties in klassieke, moderne en hybride Windows-omgevingen.

De workshop vindt plaats op 26 en 27 januari 2022 als een interactieve online training, zodat je thuis of op het werk comfortabel kunt deelnemen met een browser en headset. Het is beperkt tot 20 personen; hierdoor is er voldoende ruimte voor uw vragen en voor het uitwisselen van ideeën met andere deelnemers en met de spreker. Als je boekt voor 29 december je ontvangt 10 procent vroegboekkorting op de workshopprijs. Mocht de januari-datum niet passen: In 2022 wordt de iX-workshop ook op andere data aangeboden.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(jvo)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: