iX-Workshop: Systematische beveiliging met de IT-Grundschutz van de BSI


Met de IT-Grundschutz biedt het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI) een beproefde verzameling best practices voor het creëren van IT-beveiligingsconcepten. Het IT-Grundschutz Compendium levert talrijke modules met praktische aanbevelingen voor het beveiligen van netwerken en gegevens, voor het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) en voor het beschermen van bijzonder gevoelige gegevens.

In de interactieve en praktische online workshop Systematische beveiliging met de IT-Grundschutz op 4 en 5 oktober zal dr. Joachim Gerber, BSI-gecertificeerde IS-auditor en TÜV-gecertificeerde IT-beveiligingsfunctionaris, hoe u beveiligingsvereisten en risicoanalyses uitvoert met behulp van IT-basisbeveiliging. Op deze manier leren de deelnemers de bouwstenen van het IT-Grundschutz Compendium kennen en oefenen ze met het creëren van hun eigen beveiligingsconcepten.

De training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met informatiebeveiligingsvraagstukken in hun verantwoordelijkheidsgebied en vindt plaats via webconferentie in de browser. Door de beperking tot 15 personen is er voldoende ruimte voor discussie en eigen vragen. Als u boekt voor 6.9. ontvang 10% vroegboekkorting.

Nadere informatie en inschrijving:


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(jvo)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: