iX workshop: Opleiding tot IT-Grundschutz beoefenaar met certificaat


Met de IT-Grundschutz biedt het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI) een beproefde verzameling best practices voor het creëren van IT-beveiligingsconcepten. Het IT-Grundschutz-Kompendium levert talrijke modules met praktische aanbevelingen voor de bescherming van netwerken en gegevens, het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) en de bescherming van bijzonder gevoelige gegevens.

De online training voor de IT basis bescherming beoefenaar gevolgd door een online examen. De focus ligt op de BSI-standaarden 200-x en de inhoud en implementatie van de IT-Grundschutz-methodiek. Case studies en voorbeelden verduidelijken en verdiepen de theorie. De sprekers Thomas Fischer en Johannes Kraus zijn gecertificeerde lead auditors voor managementsystemen volgens ISO 27001 en gecertificeerde IT-basic protection practitioners.

De workshop vindt plaats via webconferentie in de browser, zodat u comfortabel vanaf uw bureau kunt deelnemen. De beperking tot 15 personen biedt voldoende ruimte voor uw eigen vragen. Als je boekt voor 20 december ontvang 10% vroegboekkorting op de workshopprijs.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(jvo)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: