iX workshop: Noodplanning voor een noodsituatie op het gebied van veiligheid


Geen enkel bedrijf is immuun voor het slachtoffer worden van een cyberaanval. Noodplanning helpt om snel het juiste te doen in een noodsituatie en zo ergere dingen te voorkomen.

In de driedaagse online training Noodplanning en noodoefeningen Ontwikkel stapsgewijze richtlijnen voor professionele IT-noodplanning voor uw bedrijf onder begeleiding van de ervaren spreker, inclusief de noodoefeningen die nodig zijn voor controle. Je maakt kennis met de belangrijkste standaarden en methoden voor IT-noodmanagement en leert hoe je IT-risico’s kunt identificeren en beoordelen. Verdere onderwerpen zijn de structuur van de IT-nooddocumentatie inclusief herstartplanning, het opzetten van een reactieve IT-noodorganisatie en het uitvoeren en evalueren van noodoefeningen.

De training is bedoeld voor IT-noodmanagers, IT-managers, IT-beveiligingsmedewerkers, CISO’s, business continuity managers, risicomanagers en auditors. Deelnemers moeten basiskennis hebben van IT-beveiliging en organisatiestructuren en -processen in IT. Spreker Lukas Reike-Kunze van HiSolutions is specialist in bedrijfscontinuïteitsbeheer, informatiebeveiliging, IT-noodbeheer en IT-risicobeheer. Als crisiscoach begeleidt hij organisaties, bedrijven en vitale infrastructuurbeheerders in geval van een crisis bij alle vraagstukken die te maken hebben met incidentmanagement.

De workshop vindt plaats van 29 november tot 2 december via videoconferentie. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen om een ​​intensieve uitwisseling en voldoende ruimte voor uw eigen vragen te garanderen. Een up-to-date browser is voldoende om deel te nemen. Boek je voor 1 november, dan ontvang je een vroegboekkorting van 10 procent.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(akl)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: