iX workshop: Na de inbraak – Digital Forensics & Incident Response (DFIR)


Phishing, ransomware en andere vormen van webaanvallen en malware maken deel uit van het dagelijkse bedrijfsleven. In de tweedaagse iX workshop Na de inbraak: Digital Forensics & Incident Response leer de tools en technieken kennen om cyberaanvallen snel te detecteren, getroffen systemen te identificeren, sporen van aanvallen te beveiligen en passende tegenmaatregelen te nemen. Deze veiligheidsworkshop bieden we op 2 en 3 augustus aan als online training.

In deze workshop ga je aan de slag met een virtuele Windows 10 machine zodat je de gepresenteerde technieken en strategieën uit de disciplines Digital Forensics and Incident Response (DFIR) direct in de praktijk kunt uitproberen en implementeren. Spreker Gregor Wegberg werkt als Head of Digital Forensics & Incident Response bij adviesbureau Oneconsult als penetratietester en senior security consultant

Wilt u weten waar u op moet letten bij het aanbesteden en laten uitvoeren van penetratietesten door professionele beveiligingsdienstverleners? In november bieden we de online workshop over dit onderwerp aan Penetratietesten: begrijp de methodologie, schrijf deze correct uit en evalueer de resultaten Aan.


Meer van iX Magazine

Meer van iX Magazine


Meer van iX Magazine

Meer van iX Magazine(acl)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: