iX workshop: Active Directory beschermen tegen aanvallen


Active Directory (AD) is een centraal onderdeel van veel bedrijfsnetwerken en een populair doelwit voor ransomware en andere aanvallen. In de werkplaats Active Directory doelwit van aanval: efficiënte bescherming leer over de belangrijkste aanvalstechnieken, zoals het doorgeven van de hash en kwetsbaarheden bij delegatie. U leert hoe u tools zoals PowerView en Bloodhound kunt gebruiken, evenals audittools zoals PingCastle om verkeerde configuraties en zwakke punten in uw AD te identificeren en op te lossen.

Verdere onderwerpen zijn verhardende maatregelen zoals een gedifferentieerde toewijzing van rechten en het inrichten van verschillende bestuursniveaus en efficiënte logging en monitoring om aanvallen op uw AD-omgeving in een vroeg stadium te detecteren.

De online workshop vindt plaats op 30 november. en 1.12. in plaats van. Een up-to-date webbrowser is voldoende om deel te nemen. De cursus is beperkt tot 15 deelnemers om ruimte te laten voor uw vragen en interactie met andere deelnemers. Spreker Frank Ully is penetratietester en security consultant en beschikt over tal van relevante certificeringen. Sinds 2020 is hij werkzaam als CTO van Oneconsult Deutschland GmbH. Bij boeking voor 2.11. ontvang 10% vroegboekkorting.


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine


Meer van iX magazine

Meer van iX magazine(odi)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: