heise Security Tour op donderdag: praktische kennis voor de security achtbaan 2021


KRITIS 2.0 en een nieuwe wet op de gegevensbescherming op het gebied van telecommunicatie en telemedia – alleen al op juridisch gebied verandert er momenteel veel. De huidige ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit stellen ook IT-beveiligings- en gegevensbeschermingsfunctionarissen voor nieuwe uitdagingen. De heise beveiligingstour op 9 september 2021 geeft praktische hulp bij het omgaan met deze onderwerpen.

Zoals altijd heeft de redactie van heise Security zorgvuldig gekozen voor onderwerpen en sprekers om u een aantrekkelijk programma aan te bieden. Jürgen Schmidt, hoofd van heise Security, geeft een gefundeerd beeld van de IT-beveiligingssituatie, gevolgd door het juridische gedeelte, dat Christoph Wegener en Jörg Heidrich ontkennen.

Bijzondere hoogtepunten van het programma zijn de lezing van Stefan Strobel “Hoe u uw geld uit het raam gooit – of hoe u uw beveiligingsbudget gericht gebruikt” en een praktische analyse van cyberverzekeringen. Linus Neumann heeft als veiligheidsexpert het Algemeen Verbond van Duitse Verzekeraars (GDV) geadviseerd bij hun concept en is daarom voorbestemd voor een gesprek over: “Cyber! Verzekeringen! Wil ik dat echt?” Bij twijfel vindt de juiste voor uw eigen behoeften.

De heise Security Tour 2021 is een eendaags online congres met volop ruimte voor uw vragen en discussies met sprekers en collega’s. Het is in de eerste plaats bedoeld voor degenen die verantwoordelijk zijn voor IT-beveiliging en gegevensbescherming in bedrijven. Het programma op 9 september valt grotendeels samen met het evenement in juni, dat al uitstekende feedback heeft gekregen van de deelnemers. Deelname kost 499 euro; Leden van heise Beveiliging Pro kunnen uiteraard gratis deelnemen aan de conferentie.

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven is te vinden op de website voor


(ju)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: