Cyber ​​Shopping Days: heise security webinars nu bijzonder voordelig


Iedereen die verantwoordelijk is voor beveiliging en gegevensbescherming in bedrijven kan niet rusten op de opgedane kennis, maar moet zichzelf voortdurend op de hoogte houden van nieuwe technologieën, bedreigingen en wettelijke vereisten. heise Security helpt met goed onderbouwde, praktijkrelevante en reclamevrije webinars. Tijdens de CyberShopping Days tot 10 december zullen opnames van deze heise security webinars beschikbaar zijn in drie pakketten die bijzonder aantrekkelijk zijn qua prijs.

Het basispakket omvat drie webinars over centrale onderwerpen waar beheerders mee bezig zijn. De heise security webinars hierover zijn nog steeds actueel en relevanter dan ooit:

Met de pakketprijs van 199 euro voor het basispakket bespaar 50 procent in vergelijking met de prijs van de originelen tussen haakjes.

Wie professioneel met beveiliging omgaat, komt vroeg of laat in de situatie terecht dat hij computers moet onderzoeken waarvan vermoed wordt dat ze besmet zijn. De geïnstalleerde antivirussoftware is niet erg nuttig – professionals gebruiken de im Hunter-pakket: aanbevolen Desinfec’t, Yara en Thor:

Ook de drie webinars uit het basispakket zijn inbegrepen. In plaats van de verzamelde losse prijzen van 770 euro is er het jagerspakket voor 299 euro.

Iedereen die meer wil weten over andere beveiligingsthema’s zoals thuiskantoor, de Windows Security Nightmare en de beveiligingsfuncties van BIOS / UEFI, kan hiervan profiteren Allround beschermingspakket:

Over het algemeen bevat dus het allround beschermingspakket voor 399 euro Dus kennis van beveiliging en gegevensbescherming voor ruim 1000 euro.

Alle sprekers zijn geselecteerd door de redactie van heise Security; de gepresenteerde inhoud is 100% onafhankelijk en vrij van reclame. Bestel voor 10 december eenvoudig het gewenste pakket op de overzichtspagina Cyber ​​Shopping Days beveiligingswebinars.

Als dat nog te duur voor je is, kan dat ook alle heise Security webinars zijn anders get: heise Security Pro biedt alle leden een eigen mediabibliotheek, die op elk moment toegang geeft tot bovenstaande webinar-opnames. U kunt ook gratis deelnemen aan toekomstige webinars en de heise Security Tour live en profiteren van de andere voordelen van het expertplatform. Normaal kost dit 995 euro per jaar; als u echter voor 10 december heise Security Pro bestelt, ontvangt u het eerste jaar heise Security Pro voor 795 euro en bespaar zo 200 euro.


(ju)Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: