Conferentie: heise devSec neemt een lezing op over de huidige OWASP Top 10 in haar programma


Heise devSec zal volgende week online plaatsvinden op 5 en 6 oktober. Het motto van de conferentie sinds 2017 is “Veilige software begint voor de eerste regel code”. Na drie uitverkochte face-to-face evenementen en een drukbezochte online conferentie vorig jaar, gaat het zijn vijfde ronde in. de heise devSec is gericht op IT-professionals die oog hebben voor het thema security en die de uitdagingen daarbij aangaan.

De organisatoren hadden voor de eerste conferentie heise ontwikkelaar, heise beveiliging en dpunkt.verlag een lezing over de toen geldende OWASP Top 10 2017 werd aan het programma toegevoegd. Vier jaar later en met enige vertraging verscheen eind september de opvolger, waaraan een onlangs aan het programma toegevoegde lezing is gewijd.

verder biedt het programma aan in totaal 24 lezingen, waaronder:

  • Problemen door oplossingen – Cryptografie in de praktijk
  • Continue updates: bibliotheken automatisch bijwerken
  • Agile beveiliging – werkt het?
  • Onderzoek van (web)applicaties – struikelblokken, mythes en praktische tips
  • De lange weg naar wachtwoordloos: een blik op twee jaar WebAuthn
  • Container achter slot en grendel

Tickets voor de heise devSec kosten 599 euro (alle prijzen excl. 19% btw). Naast de livestream bieden ze onbeperkte toegang tot alle video’s na de conferentie. De workshops “Web Application Security – een spoedcursus”, “Hands-on Threat Modeling” en “Authenticatie gemakkelijk en veilig gemaakt met Keycloak” kosten 449 euro per stuk. De laatste twee zijn al uitverkocht, maar er is een wachtlijst. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de voortgang van de heise devSec kan meld je aan voor de nieuwsbrief of de organisatoren Volg op Twitter – de hashtag is dit jaar # devSec21.


(rme)

Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: