Beste internetprovider in Chicago 2021: lokale ISP’s


Thuis naar over 2,7 miljoen mensen, staat Chicago bekend om zijn snelle cultuur en toeristische attracties zoals Wrigley Field, Millennium Park, Willis Tower en vele meer.

In een snelle stad die nooit stopt, is het alleen maar passend dat de beschikbaarheid van snel internet absoluut noodzakelijk is om de zaken in beweging te houden. Als gevolg hiervan zijn er tal van internetproviders in Illinois, waarvan er vele beschikbaar zijn in Chicago.

Factoren waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer locatie, type beschikbare internetverbindingen, download- en uploadsnelheden die nodig zijn om aan uw behoeften te voldoen, betrouwbaarheid en wat u maandelijks wilt en kunt betalen. Met een veelvoud van internet provider opties in Chicago, we zijn hier om u te helpen de keuzes te beperken.

We hebben meer dan 20 van de beste providers in Chicago beoordeeld, inclusief het dekkingsgebied, verbindingstypes, snelheden en klantenservice van elk bedrijf, om u te helpen bij het nemen van uw beslissing.

De vier beste internetproviders in Chicago

Overal draadloos AT&T-vezel Xfinity WebPass
kenmerk definiëren Hoogste snelheden; geweldige klantrecensies; lokaal eigendom $ 100 beloningskaart voor in aanmerking komend internetcontract Groot dekkingsgebied Geen contractvereiste
Connectie type Vezel Vezel Breedband Vezel
Downloadsnelheden (Mbps) 20, 100, 600, 1.000 Mbps 100, 300, 1.000 Mbps 25, 200, 300, 600, 1.000 Mbps 100 tot 1.000 Mbps
Prijzen vanaf $ 19/mnd. $ 50/mnd. $20/mnd. $ 58,33 / mnd. met contract $ 70/maand zonder contract
Contractduur Optie zonder contract Onbeperkt 1 jaar Optie voor 1 jaar of zonder contract
Gegevenslimiet Nvt 1 TB of onbeperkt 1 TB Onbeperkt

Alle informatie correct vanaf 24/02/2020.

Beste algemeen

draadloze-internet-router.jpg

Shutterstock

Met prijzen voor zijn glasvezelinternetpakketten vanaf $ 19 per maand en zijn sterke aanwezigheid in Chicago, is Everywhere Wireless onze beste internetprovider in Chicago.

Everywhere Wireless is een van de weinige internetproviders in Chicago die alleen in Chicago beschikbaar is. Het bedrijf is lokaal eigendom van en wordt geëxploiteerd met als enige focus het leveren van snel internet aan de inwoners van de stad. Hoewel er abonnementsopties beschikbaar zijn, genieten klanten van de vrijblijvende, maandelijkse opties met Everywhere Wireless.

Everywhere Wireless belooft een uniek Gigabit internetnetwerk ervaring, wat hogere snelheden betekent dan elke andere provider in de omgeving van Chicago, sommige komen binnen met 1.000 Mbps.

Het is belangrijk op te merken dat de goedkopere pakketten (vanaf $ 19 per maand) geen snelheden tot 1.000 Mbps bieden. Everywhere Wireless zal een pakketoptie aanbevelen die van toepassing is op uw specifieke internetbehoeften.

De pakketten omvatten Basic, Turbo, Extreme en Gigabit, van laagste tot hoogste kosten en snelheid. door te verdienen bijna vijfsterrenrecensies op Google Reviews is het overduidelijk dat Everywhere Wireless-gebruikers over het algemeen tevreden klanten zijn.

Nu bekijken bij Everywhere Wireless

Het beste voor promotionele aanbiedingen

draadloze-router-hand.jpgdraadloze-router-hand.jpg

Shutterstock

AT&T is een merk dat over de hele wereld bekend is. Toevoegen glasvezel internet opties aan haar brede dienstenportfolio versterkte haar wereldwijde aanwezigheid alleen maar. Het bedrijf staat bekend om zijn speciale introductieaanbiedingen, zoals het ontvangen van een beloningskaart van $ 100 wanneer u zich aanmeldt voor internet of andere aanbiedingen voor pakketten met hogere snelheid voor de kosten van pakketten met lagere snelheid.

AT&T’s Chicago Fiber pakketten beginnen bij $ 50 per maand met een 1-jarig contract, 1 TB data en 100 Mbps snelheden, en gaan tot $ 70 per maand met een 1-jarig contract, 1.000 Mbps snelheden en onbeperkte data. Vanwege de grote verscheidenheid aan service-opties van AT&T biedt het klanten ook bundelmogelijkheden voor internet-, telefoon- of televisiepakketten.

De klanten van Yelp lijken geen voorkeur te hebben voor AT&T Internet, dat zijn glasvezel- en DSL-opties omvat, aangegeven door een minder dan twee sterren. Omdat de glasvezel- en DSL-beoordelingen echter worden gecombineerd, lijkt het erop dat veel van de niet-zo-stellaire beoordelingen verband houden met lage DSL-snelheden.

Nu bekijken bij AT&T Fiber

Beste voor dekkingsgebied

xfinity-draadloze-router.jpgxfinity-draadloze-router.jpg

Shutterstock

Xfinity biedt een indrukwekkend dekkingsgebied in Chicago. In tegenstelling tot de andere providers die we hebben beoordeeld, maakt het bedrijf een breedbandinternetverbinding via de kabel mogelijk. De pakketopties beginnen bij $ 20 per maand, maar net als bij vele anderen staan ​​de kosten van het pakket in directe relatie tot de aangeboden snelheden.

Het pakket van $ 20 per maand biedt downloadsnelheden tot 25 Mbps, wat voor sommige klanten meer dan voldoende zal zijn, terwijl andere klanten hun pakket van $ 80 per maand nodig hebben met downloadsnelheden tot 1.000 Mbps. Alle pakketten zijn op basis van een 1-jarig contract.

Er zijn veel Xfinity-winkels in Chicago en de recensies van klanten lopen sterk uiteen. Dit komt omdat Xfinity, net als AT&T, een breed scala aan diensten en apparatuur aan klanten biedt. Omdat het goed presterende breedbandinternet een van de vele diensten is die door Xfinity worden aangeboden, weerspiegelen Yelp-recensies dat, wat resulteert in ergens rond een middenklasserangschikking.

Nu bekijken bij Xfinity

Het beste voor geen contract

webpass-router.jpgwebpass-router.jpg

Shutterstock

WebPass biedt glasvezelinternet aan inwoners van Chicago, mogelijk gemaakt door Google Fiber. De pakketten worden aangeboden met een contractvrije prijs van $ 70 per maand of $ 58,33 per maand voor een jaarcontract met onbeperkte data. WebPass biedt ook opties voor vroegtijdige betaling waarbij klanten jaarlijks kunnen betalen.

WebPass onderscheidt ze van elke andere internetprovider die we hebben beoordeeld en biedt één enkel pakket met downloadsnelheden variërend van 100 tot 1.000 Mbps, afhankelijk van waar u zich bevindt en de infrastructuur van uw huis. Het bedrijf is momenteel beschikbaar in zeven Amerikaanse staten, waaronder Illinois.

Klanten hebben aangegeven positief te staan ​​tegenover WebPass, wat resulteert in een 4,5 van de vijf sterrecensie op Yelp. De recensies zijn vol lof over de uitstekende klantenservice, snelle en eenvoudige installatie en betrouwbare snelle internetservice.

Nu bekijken bij WebPass

Hoe we de beste internetproviders in Chicago vonden

Toen we de meest populaire internetproviders in Chicago beoordeelden om onze top vier selecties te maken, hebben we naar verschillende factoren gekeken.

  • Dekking: We hebben ons verdiept in de providers die brede dekkingsgebieden bieden in Chicago. Hoewel geen enkele provider 100% dekking in Chicago lijkt te bieden, bieden de providers die we hebben gekozen het grootste dekkingspercentage in Chicago.
  • Waarde: We hebben het aanbod van elke provider onderzocht en de waarde die het de consument biedt. We beoordeelden aspecten als het bereik van snelheden, contractduur, datalimieten en speciale aanbiedingen. De beste internetproviders in Chicago komen met betrouwbare snelheden, eerlijke prijzen, royale datalimieten, geen verborgen kosten en beknopte overeenkomsten.
  • Klanttevredenheid: We gebruikten klanttevredenheidsbeoordelingen van de Amerikaanse klanttevredenheidsindex (ACSI) en JD Power om de bedrijfsreputatie als factor te gebruiken in onze evaluatie. Hoger scorende bedrijven in statistieken zoals betrouwbaarheid, facturering, communicatie en waarde werden gunstiger beoordeeld.

Bij beoordeling van deze rankings en beoordelingen is het duidelijk dat internetserviceproviders overwegend negatieve klantbeoordelingen hebben. Dit is soms een weerspiegeling van het bedrijf, maar er moet ook rekening mee worden gehouden dat klanten die buiten of aan de rand van dekkingsgebieden wonen, mogelijk niet dezelfde snelheden krijgen als anderen, waardoor ze ontevreden zijn.

Welke soorten internetverbindingen zijn er in Chicago?

Inwoners van Chicago hebben een breed scala aan internetverbindingsopties, waaronder glasvezel, kabel, satelliet en DSL. Elk van deze opties heeft verschillende snelheden, kosten en beschikbaarheid. Klanten die in meer landelijke gebieden van Chicago wonen, hebben mogelijk minder opties dan klanten die in het hart van de stad wonen.

Wat kan ik verwachten te besteden aan internet in Chicago?

Met meer dan veel internetproviders in Chicago, kunnen bewoners internetopties vinden variërend van $ 20 tot meer dan $ 100 per maand.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat downloadsnelheden in de meeste gevallen recht evenredig zijn met de kosten. Goedkopere pakketten bieden doorgaans lagere downloadsnelheden, terwijl duurdere pakketten doorgaans betere downloadsnelheden bieden. Dit is echter niet altijd het geval en moet op individuele basis en op basis van uw eigen internet- en prijsbehoeften worden beoordeeld.

Hoe kies ik de beste internetprovider in Chicago?

Onthoud dat wat het “beste” voor u is, anders kan zijn dan wat het voor iemand anders betekent. Bepaal eerst uw eigen behoeften aan onder meer internet, prijs en klantenservice. Onderzoek klantbeoordelingen en vraag om verwijzingen van vrienden in uw omgeving. Voor meer informatie over het selecteren van de beste internetprovider, lees deze gids.Source link

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: